ETT ENKLARE LIV I ETT ATTRAKTIVT HUS

Välkommen hem!

Det högsta bostadshuset någonsin i Gislaveds kommun tar snart form i Smålandsstenar. 

Billingsberg är ett framtidsboende med hyresrätter där vi tillsammans med arkitekten har gjort smarta val. Hållbara materialval, återbrukstegel, sedumtak, solpaneler och generösa sociala ytor både inom- och utomhus.

VALFRIHET OCH MÖJLIGHETER

8 våningar. 38 hem.

Vi bygger på höjden. Det är yteffektivt och förtätande. Men framför allt ger det nya möjligheter. Från Billingsberg, som kommer att bli den högsta byggnaden i Smålandsstenar, blir det nya perspektiv på omgivningen – i alla fall från 4-5 våningen och uppåt. Vidunderliga vyer över samhället och bygden. Samtidigt har du service runt knuten – livsmedelsbutiker, restauranger, kafé, butiker, vårdcentral, bibliotek och apotek.

Är du en mer jordnära person så finns det marklägenheter också. Billingsberg erbjuder hem på alla höjder, där alla är riktiga höjdare!

NYFIKEN PÅ SMÅLANDSSTENAR?

Smålandsstenar är beläget i Gislaveds kommun, utmed Nissastigen (RV 26) mitt emellan Jönköping och Halmstad. Smålandsstenar är den tredje största orten i kommunen och har nästan 5 000 invånare. På orten finns ett aktivit föreningsliv och flertalet välkända företag – som Trioplast, EAB, Weland och Stolab. Mer information om orten kan du få via Gislaveds kommun. Rör det sig om näringslivsfrågor eller etablering finns Enter Gislaved tillhands.

Etta. Tvåa. Trea. Fyra.

 

I fastigheten Billingsberg finns hem för alla. Lägenheter för dig som vill flytta från villan till det bekymmersfria och enklare livet. För dig som ska flytta samman med någon eller dig som skaffar ditt första egna boende. Här finns en mix av inte mindre än 38 lägenheter: ettor, tvåor, treor och fyror – alla med generösa förvaringsmöjligheter.

 

NU KÖR VI!

Ja! Beslut är fattat.

Vid styrelsemötet i AB Gislavedshus den 27 mars 2020 togs beslutet att påbörja projekt Billingsberg. Detta är ett av de största projekten på senare år och framför allt högt, hela åtta våningar.

 

 

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT

Tidplan.

Rivning av den nuvarande fastigheten på tomten är planerad att ske under våren 2020. Byggstart under hösten 2020 och inflyttning preliminärt våren 2022. Tidplanen uppdateras kontinuerligt under projektets gång.

 

 

HITTAT HEM

Lokala byggare!

Några dagar före påsk, den 8 april 2020, blev avtalet klart med GBJ Bygg AB med säte i Värnamo om byggnation av fastigheten Billingsberg. Därigenom blir det ett byggföretag i närområdet som står för byggnationen. Malin Larsson, Gislavedshus och GBJ:s Daniel Johansson skakar här hand, som man sig bör i ”corona-tider”.

 

 

HITTA HEM

Mitt i centrum.

Fastighetens adress kommer att vara Södra Långgatan 12 och ligger bara ett stenkast från centrum, men ändå i lugna omgivningar.

 

 

Vi kommer här på sajten fortlöpande presentera mer information om datum, planlösningar, materialval med mera.
Håll dig informerad om Billingsberg och anmäl dig till vårt nyhetsbrev, som kommer när vi har mer att berätta för dig.

Anmälan till nyhetsmail.

Information om behandling av personuppgifter (Allmän dataskyddsförordning EU 2016/679 (GDPR))

Personuppgifter som lämnas behandlas av AB Gislavedshus och används enbart för syftet att skicka ut nyhetsbrev och/eller inbjudningar till evenemang kopplat till projekt Billingsberg. För att begära information, rättning eller borttagning av de uppgifter som du har lämnat här så kontaktar du AB Gislavedshus. Det finns även en avregistreringslänk i varje utskick, där du kan begära att bli borttagen ur registret.

BYGGHERRE OCH UTHYRARE

AB Gislavedshus 

KONTAKT

0371-56 67 00
info@billingsberg.se