LIVET DE LUXE

Hur vill du bo?

 

Oavsett hur stort eller kompakt du vill bo, har vi tänkt tänkt till. Goda möjligheter till förvaring, smarta lösningar med skjutdörrar som inte tar plats. Ett drömboende? Ja, om du frågar oss.

Våra lägenheter bjuder på variation. Flera olika planlösningar, med olika placering i huset och på olika våningsplan. Du kommer att gilla läget. Drömläget!

KÄNSLAN, OMTANKEN

Upplevelsen.

Våra vänner på Accent Arkitekter i Värnamo är de som har ritat och formgivit Billingsberg i ett nära samarbete med oss på Gislavedshus. Med genomtänka planlösningar och smarta funktioner tillsammans med goda materialval ger vi dig möjligheten att skapa ditt nya hem – mitt i Smålandsstenar!

Visualiseringsbilderna kommer från Accent Arkitekter. 

Gästlägenhet och tornrum samt allmänna utrymmen

I den nedladdningsbara filen finns en kompletta planlösningar på entréplan och vindsplan, där du kan se exempelvis placeringen av tvättsuga, miljörum, förråd med mera.

Ladda ner planlösningar för gästlägenhet och tornrum

Klicka på ikonen eller rubriken ovan för nedladdning. Om inte filen laddas ner, högerklicka på ikonen och välj ”hämta länkad fil”.

PLATS FÖR ÖVERNATTNING

Gästlägenhet

En möblerad tvårummare med enkelt pentry finns på bottenvåningen i Billingsberg. Kan bokas när man behöver bäddar för övernattande gäster, familj eller eller vänner på tillfälligt besök.

 

 

UTSIKT

Tornrummet

Högst upp i huset, ligger tornrummet och takterrassen, båda med vidunderlig utsikt för staden. Tornrrummet och terrassen kan disponeras av hyresgästerna i huset.

 

 

Lägenheter i markplan

Ladda ner samtliga planlösningar på markplan

Klicka på ikonen eller rubriken ovan för nedladdning. Om inte filen laddas ner, högerklicka på ikonen och välj ”hämta länkad fil”.

STOR UTEPLATS

3:a Nordost

Rymlig lägenhet i markplan med stor uteplats där du kan njuta av morgonkaffet medan solen går upp. Stora förvaringsmöjligheter med stor klädkammare i hallen. Vardagsrum som bjuder in till trevliga middagar med nära och kära.

 

 

SMART PLANLÖSNING

1:a Öster

Välplanerad 1:a i markplan mot öster, med uteplats. Sovrum med smarta, platssparande skjutväggar. Hallens stora garderobslösningar ger dig mycket förvaringsmöjligheter. Läget är perfekt om du vill ha nära till Smålandsstenars centrum.

 

 

FANTASTISKT SÖDERLÄGE

2:a Söder

Vardagsrum och kök i vinkel, lägenheten ligger i markplan, med utgång till stor uteplats från köksdelen. Stort sovrum med bra garderobsmöjligheter och söderutsikt. I detta stora kök och vardagsrum får du mycket ljusinsläpp hela eftermiddagen. 

 

 

Lägenheter våning 2 t.o.m. 8

Ladda ner samtliga planlösningar på våning 2 t.o.m. 8

Klicka på ikonen eller rubriken ovan för nedladdning. Om inte filen laddas ner, högerklicka på ikonen och välj ”hämta länkad fil”.

NATURLIGT LJUS

1:a Öster

Trevlig 1:a med mycket ljusinsläpp och nära till Smålandsstenars centrum. Lägenheten återfinns på våningsplan 2 t.o.m. 8. Smarta förvaringsutrymmen och stort badrum. Skjutdörrar till sovrummet som sparar mycket plats.

 

 

MYCKET FÖRVARING

3:a Nordost

I den här lägenheten finner du en walk-in-closet i ett av sovrummen och en stor klädkammare i hallen. Denna lägenhet har mycket bra utrymmen och smart förvaring som låter dig fokusera på att slappna av.  Lägenheten återfinns på våning 2 t.o.m. 8.

 

 

SÖDERUTSIKT

3:a Söder

Denna lägenhet är har stort fint kök och vardagsrum i vinkel med ett extra sovrum i söderläge, perfekt om det finns barn i familjen eller du behöver ett kontor hemma. Vill du bo i denna lägenhet så finns den på våning 2 t.o.m. 8, en bit upp i huset, vilket ger en fantastisk utsikt och vackra solnedgångar från balkongen.

 

 

Lägenheter våning 2, 4, 6 och 8
eller 3, 5 och 7

Ladda ner samtliga planlösningar på våning 2, 4, 6, 8 eller 3, 5, 7

Klicka på ikonen eller rubriken ovan för nedladdning. Om inte filen laddas ner, högerklicka på ikonen och välj ”hämta länkad fil”.

VACKER KVÄLLSSOL

2:a Sydväst

Här kan du njuta av solens sista, varma strålar från balkongen i sydvästlig rikning. En mysig 2:a med stort kök och vardagsrum. Både sovrummet och hallen har bra förvaringsutrymmen. Lägenheten återfinns på våning 2, 4, 6 och 8.

 

 

UTSIKT ÖVER CENTRUM

4:a Nordväst

Lägenheten har stor klädkammare i hallen där alla säsongens kläder kan förvaras Från balkongen har du vacker utsikt över Smålansstenars centrum. Balkongen är väl tilltagen och det finns ytterligare två sovrum med fin utsikt och bra förvaringsmöjligheter i övrigt. Denna lägenhet hittar du på våning 2, 4, 6 och 8.

 

 

ÖPPEN PLANLÖSNING

2:a Nordväst

Bostaden har på pappret ett lite blygsamt antal kvadratmeter, men de disponeras på bästa sätt. Lägenheten upplevs därför större. Vardagsrum och kök upptar samma del av lägenheten vilket uppmuntrar till umgänge. Finns på våning 3, 5 och 7.

 

KVÄLLSSOL

3:a Sydväst

Den här lägenheten bjuder på många, härliga välplanerade kvadratmeter. Två sovrum, varav en har walk-in-closet. Den smarta planlösningen gör att lägenheten tjänar sitt fulla syfte med utrymme för kök och umgängesyta, utan att de på något sätt tar ut varandra. Vill du bo här kan du göra det på våning 3, 5 och 7.

 

 

HITTA HEM

Mitt i centrum.

Fastighetens adress kommer att vara Södra Långgatan 12 och ligger bara ett stenkast från centrum, men ändå i lugna omgivningar.

 

 

BYGGHERRE OCH UTHYRARE

AB Gislavedshus 

KONTAKT

0371-56 67 00
info@billingsberg.se